| Magyar metalos közösség, csatlakozz sötét világunkba! |
| | Forma-1 | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
MetAdri törzsvendég
| Tárgy: Forma-1 2015-01-07, 16:37 | |
| Egyetlen sport van, amit megnézek a tv-ben és ez az F1. Már ha ezt sportnak lehet mondani. Ha van még itt, aki szereti itt megbeszélhetjük. Bár most épp holt szezon van, de elég izgalmas éved elé nézünk a pilótafelállások tekintetében. (Ha nincs senki, akkor hátha jön majd valaki, aki szereti.) | |
| | | Darkness everything you'll never be
Státusz : We, the people, are horrible - LOOK AT THIS HELL! LOOK WHAT YOU'VE DONE!
| Tárgy: Re: Forma-1 2015-04-02, 08:31 | |
| Én ugyanannyi értelmét látom, mint a nascarnak, meg egyébként is, szánalmasan túl vannak fizetve a sofőrök (persze bármely más sportolók is). | |
| | | MetAdri törzsvendég
| Tárgy: Re: Forma-1 2015-04-04, 10:44 | |
| Igazad van egyébként. Én is nagyon sokáig azt gondoltam, hogy nem más, mint unalmas körözgetés, túlfizetett, túlsztárolt majmokkal. Aztán mikor az ember belát a bukósisak mögé és megismeri az embereket is, sőt van aki szimpatikus is, akkor kezd érdekessé válni és elkap, magával ragad. Akkor már nem azt látod, hogy egyik megelőzte a másikat, hanem azt, hogy a kedvenced megelőzte azt a szemetet. Én egyébként a focistákat látom nagyon túlfizetettnek. | |
| | | Darkness everything you'll never be
Státusz : We, the people, are horrible - LOOK AT THIS HELL! LOOK WHAT YOU'VE DONE!
| Tárgy: Re: Forma-1 2015-04-04, 13:27 | |
| Megértem az álláspontodat, viszont az én véleményemen ez nem változtat, sőt, ettől függetlenül még túlfizetettek, bár szerintem ezt nem is kell magyaráznom | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Forma-1 | |
| |
| | | | Forma-1 | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|