| Magyar metalos közösség, csatlakozz sötét világunkba! |
| | Paddy And The Rats | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Exploited0724 új tag
Státusz : "Én kegyelmet nem kérek senkitől se már"
| Tárgy: Paddy And The Rats 2014-10-28, 13:49 | |
| Tagjai: Paddy O'Reilly - Ének, Gitár Sam McKenzie - Skót duda, hegedű, banjo, Ír síp Joey McOnkay - Elektromos gitár Bernie Bellamy - Harmonika Vince Murphy - Basszus gitár Seamus Conelly - Dob Albumaik Rats on Board (2010) Hymns For Bastards (2011) Tales From The Docks (2012) A zenekar 2008-ban alakult 3 taggal: Paddy, Joey, Vince. Később aztán csatlakozott hozzájuk: Sam, Seamus, és Sonny, aki aztán a megalakulást követő 4. évben kilépett a bandából. Helyét átvette Bernie. Dalaikhoz számos Ír és Kelta népzene elemeit ötvözik, ezen kívül kalóz témájú nótákat is hallhatunk tőlük. Nagy sikernek örvendhetnek, hiszen az európai kelta-rock portálon kiváló eredményeket értek el, a hallgatók szavazatai által. Szövegeik nagy része a piálásról, és a kocsmai életről szól. Saját tapasztalat: Aki bírja a punk zenét, e mellett az Ír népzenét is, azoknak tudom ajánlani, ezt a remek együttest. Amennyiszer voltam koncertjükön, mindig hatalmas buli volt, mellesleg az első koncertem Paddy koncert volt, ami nagy hatást gyakorolt a zenei irányzatom, és ideológiám kialakulására. | |
| | | Farizeus visszatérő vendég
Státusz : Élj másokkal, halj meg egyedül
| Tárgy: Re: Paddy And The Rats 2014-10-31, 12:01 | |
| Igazság szerint már jó pár hete bele akartam hallgatni a zenéjükbe, mert elég sok helyről hallottam, hogy milyen jók, meg mekkora bulikat csinálnak... Teljesen másra számítottam... Nagyon jók^^ Percekig csak néztem magam elé, hogy ez? Pfu... baromi jó... A Pilgrim On The Road abszolút kedvenc lett elsőre | |
| | | Exploited0724 új tag
Státusz : "Én kegyelmet nem kérek senkitől se már"
| Tárgy: Re: Paddy And The Rats 2014-10-31, 13:12 | |
| A Song of a Leprechaun is nagyon jó meg a Wicked Suicide... tudnám sorolni Jó kis pogózós, iszogazós Emlékszem legelső koncertemen, ami ugye Paddy volt... először pogóztam, és majdnem meghaltam XD de aztán belejöttem, és azóta bakancsot, könyököt és térdet is szoktam használni | |
| | | Vadsuhanc új tag
Státusz : W/sher
| Tárgy: Re: Paddy And The Rats 2014-10-31, 20:02 | |
| Ooo imádom a Paddyt Még anno a bátyám ismertette meg velem, én meg csak néztem a Place for Hell-re, hogy háát nem rossz. Aztán: egész okés, hallgatható. Majd: ez kib@sz#tt jó!.. (elnézést, de erre ez a megfelelő kifejezés ) Azóta imádom őket, voltam koncerten is, és megszerettetem jó pár haverommal | |
| | | Darkness everything you'll never be
Státusz : We, the people, are horrible - LOOK AT THIS HELL! LOOK WHAT YOU'VE DONE!
| Tárgy: Re: Paddy And The Rats 2014-10-31, 20:03 | |
| | |
| | | Vadsuhanc új tag
Státusz : W/sher
| Tárgy: Re: Paddy And The Rats 2014-10-31, 20:14 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Paddy And The Rats | |
| |
| | | | Paddy And The Rats | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|