| Ötletdoboz | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Darkness everything you'll never be
Státusz : We, the people, are horrible - LOOK AT THIS HELL! LOOK WHAT YOU'VE DONE!
| Tárgy: Ötletdoboz 2014-10-28, 09:58 | |
| Ide írhatjátok ötleteiteket, észrevételeiteket. | |
|
| |
Bonded by Blood zenemániás
Státusz : Life sucks and then you die!
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-29, 20:59 | |
| Valami kellemesebb skint nem lehetne esetleg beállítani az oldalnak? Túl élénkek a színek és ezzel a sötét háttérrel ez nem szerencsés, mert irritálja a szemet. | |
|
| |
Státusz : We, the people, are horrible - LOOK AT THIS HELL! LOOK WHAT YOU'VE DONE!
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-29, 21:04 | |
| - Bonded by Blood írta:
- Valami kellemesebb skint nem lehetne esetleg beállítani az oldalnak? Túl élénkek a színek és ezzel a sötét háttérrel ez nem szerencsés, mert irritálja a szemet.
Révén, hogy metalos a fórum, a sötét árnyalatok mindenképp maradnak. Viszont a színeken javíthatok. Pontosan mi zavarja a szemed? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-29, 21:10 | |
| - Darkness írta:
- Bonded by Blood írta:
- Valami kellemesebb skint nem lehetne esetleg beállítani az oldalnak? Túl élénkek a színek és ezzel a sötét háttérrel ez nem szerencsés, mert irritálja a szemet.
Révén, hogy metalos a fórum, a sötét árnyalatok mindenképp maradnak. Viszont a színeken javíthatok. Pontosan mi zavarja a szemed? Például a válasznál az a rohadt erős kék szín lehetne világosabb. Illetve a piros dobozok a főmenüben, meg a piros betűk lehetnének kicsit barnásabbak. Valami ilyesmire gondolok. http://www.metal-archives.com/bands/Mayhem/67 | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-29, 21:17 | |
| | |
|
| |
Vermillion törzsvendég
Státusz : I'm not in danger, I am the Danger
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-30, 16:12 | |
| Lehet olyat, hogy du 4-kor ne éjfél legyen? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-30, 16:14 | |
| - Veimillion írta:
- Lehet olyat, hogy du 4-kor ne éjfél legyen?
A rendszer Budapest időzónájához van állítva, ha hibásan mutatja, itt kell átállítani az időzónát. | |
|
| |
Vermillion törzsvendég
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-30, 16:18 | |
| - Darkness írta:
- Veimillion írta:
- Lehet olyat, hogy du 4-kor ne éjfél legyen?
A rendszer Budapest időzónájához van állítva, ha hibásan mutatja, itt kell átállítani az időzónát. Köszönöm:)) Csak nem tudtam, hogy alapból így van, vagy nekem kell átállítani. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-30, 18:31 | |
| Alakul az oldal! Valami hátteret a két oldalra nem lehet betenni? | |
|
| |
Vermillion törzsvendég
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-30, 18:37 | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-30, 18:40 | |
| Mindkettőn dolgozom épp a fórumos ikonokat csinálom, de még szerintem ma átalakítom a képeket Háttért viszont nem ígérek mára. | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-30, 19:54 | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-30, 19:59 | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-30, 20:02 | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-10-30, 20:07 | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-11-10, 15:33 | |
| Valahol nem lehet meghirdetni az oldalt. Csak mert nemigen találnak rá a fórumra, ahogy elnézem a tagok számát... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-11-10, 15:35 | |
| - Bonded by Blood írta:
- Valahol nem lehet meghirdetni az oldalt. Csak mert nemigen találnak rá a fórumra, ahogy elnézem a tagok számát...
Azon vagyok, de révén, hogy ez egy ingyenes fórum, nekem sincs bevételem ebből, tehát nem is tudok rákölteni. Kirakom, ahová tudom, hirdetem, amennyire lehet, de sajnos az ingyenes lehetőségek korlátozottak. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-11-10, 15:38 | |
| - Darkness írta:
Azon vagyok, de révén, hogy ez egy ingyenes fórum, nekem sincs bevételem ebből, tehát nem is tudok rákölteni. Kirakom, ahová tudom, hirdetem, amennyire lehet, de sajnos az ingyenes lehetőségek korlátozottak. Nem is arra gondoltam, hogy pénzért. De Faszbukkon például sok magyar rocker meg metálos oldal van, csak engem már egy csomó helyről kibasztak. Ahova tudtam, én is kitettem. | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-11-10, 15:43 | |
| - Darkness írta:
Köszönöm Igazán nincs mit! De mondom, nem tudtam minden csoportba kitenni... Most még eszembe jutott valami... | |
|
| |
Vermillion törzsvendég
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-11-10, 18:41 | |
| Tényleg jó lenne nagyobb nép. Nem tudom hol lehetne hirdetni, de mindenesetre az S betűs oldalon kilinkeltem aláírásnak + adatlapra. | |
|
| |
MetAdri törzsvendég
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-11-10, 18:52 | |
| Én is kitettem néhány helyre de sajnos a forumozás manapság már nem divat igazából. Én tagja vagyok egy másik forumnak, más témában jó pár éve és elmondhatom, hogy évek óta nem érkezett oda új tag. Pedig elég ismert és hirdetett oldal, mégse... Szóval én azért remélem ezzel nem lesz ilyen és szurkolok is nagyon, de vannak kétségeim.
| |
|
| |
Vermillion törzsvendég
| Tárgy: Re: Ötletdoboz 2014-11-10, 18:58 | |
| Minden jó fórum kihalt szinte, de jó lenne újra visszahozni a fórumozást... Tartsunk ki! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ötletdoboz | |
| |
|
| |
| Ötletdoboz | |
|