Státusz : We, the people, are horrible - LOOK AT THIS HELL! LOOK WHAT YOU'VE DONE!
Tárgy: Betraying the Martyrs 2014-10-29, 15:31
A 2008-ban alapított zenekar eredeti felállása: Eddie Czaicki, Fabien Clévy, Antoine Salin, Victor Guillet, Baptiste Vigier és Valentin Hauser. 2009 novemberében adták ki legelső EP-jüket, a The Hurt, The Divine, The Ligh-ot, amiből csak Franciaországban 2000 példány kelt el, majd 2010-ben elindultak első európai turnéjukra, a turné folyamán ismerték meg a brit Aaron Matts-t, aki Czaicki helyére lépett, mert ő túl sokat utazgatott ahhoz, hogy továbbra is velük zenélhessen. 2011-ben láttak neki első albumuknak, ami 2011 szeptemberében jelent meg, s a Breathe In Life nevet kapta, a kiadást követően ismételten európai turnéra indultak, sőt, az év végén még az USA-ban is felléptek. A lemez nagyszerű értékeléseket kapott a kritikusoktól. Antonie 2012-ben hagyta el a zenekart, helyére pedig az orosz Mark Mironov került. Az évek során rengeteg koncertet adtak a világ különböző szegleteiben, így következő lemezük csupán 2014-ben érkezet, Phantom névvel (amin szerepel egy tribute dal is a nemrégiben elhunyt Mitch Luckernek ajánlva). A kiadást követően azonnal amerikai turnéra indultak.
2008-
Albumok Breathe in Life (2011) Phantom (2014)
Tagok Victor Guillet Baptiste Vigier Valentin Hauser Aaron Matts Lucas D'Angelo Mark Mironov
A Legends Never Die-nak köszönhetően ismertem meg őket. Időnként egész különös zenét dobnak össze, de igen is szerethetőt (mondjuk az EP-jüket rühellem, mert az white metal).
A hozzászólást Darkness összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-15, 16:13-kor.
LPMaskMan törzsvendég
Tárgy: Re: Betraying the Martyrs 2014-10-30, 22:31
Én a 2012-es pesti Bonecrusher fesztes koncertjük alapján ismertem meg őket. Nem vagyok rajongója a műfajnak, de ők a tiszta dallamos ének és a szintik miatt tetszenek.
Darkness everything you'll never be
Státusz : We, the people, are horrible - LOOK AT THIS HELL! LOOK WHAT YOU'VE DONE!
Tárgy: Re: Betraying the Martyrs 2015-03-20, 07:06