| Életed legjobb koncertélménye | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Darkness everything you'll never be

Státusz : We, the people, are horrible - LOOK AT THIS HELL! LOOK WHAT YOU'VE DONE!
 | Tárgy: Életed legjobb koncertélménye 2014-10-29, 19:37 | |
| Death, Gorguts, november 20-án változni fog  | |
|
 | |
Vermillion törzsvendég

Státusz : I'm not in danger, I am the Danger
 | Tárgy: Re: Életed legjobb koncertélménye 2014-10-29, 21:32 | |
| Hát eddig mindegyik koncert jó élmény volt számomra, amin voltam, de erről elsőre mindig a Limp Bizkit jut eszembe, Sam a basszer egy csomószor rám meg a barátomra nézett meg mutogatott, azon a részen kb. csak mi énekeltünk mindent.. Ezért megérte előrefurakodni a 2. sorba.  | |
|
 | |
LPMaskMan törzsvendég

| Tárgy: Re: Életed legjobb koncertélménye 2014-10-29, 22:56 | |
| Egyelőre nem tudok mondani, előttem van még nem egy koncert a kedvenceimtől. Amiken eddig voltam, azokból meg nem egy van. De elsőnek meg tudnám említeni a Limp Bizkit 2009-es Volt fesztes fellépését, életem első nagyobb koncertes élménye volt.  Tény, hogy nem voltam valami közel, de nagyon jó koncert volt, 5 év kihagyás után nagyon fel voltak pörögve és ütős műsort nyomtak. Másodiknak a tavalyi pesti Paramore koncertet említeném meg, nagyot ütött. Harmadiknak a tavalyi Hegyalja fesztes Down koncertet. Nagyon jó volt közelről élőben látni a 90-es évek egyik legnagyobb metál alakját, Phil Anselmot. Külön öröm volt, hogy a Pantera nagy slágerét, a Walk-ot is elnyomták röviden.  | |
|
 | |
Gambit új tag

Státusz : Legyen a Föld jobb hely, mint volt, hagyjuk el már ezt a kort. Ahol a béke túl kevés, jöjjön el az ébredés!
 | Tárgy: Re: Életed legjobb koncertélménye 2014-10-30, 15:05 | |
| Az idei Limp Bizkit koncert volt a legjobb, de a 2012-es és az idei Tankcsapda koncert is nagyot ütött, 2013-ban kétszer voltam Ákoson, a másodikon ismertem meg barátnőmet, de a legjobb egyértelműen a Slipknot lesz, tuti... | |
|
 | |
Bonded by Blood zenemániás

Státusz : Life sucks and then you die!
 | Tárgy: Re: Életed legjobb koncertélménye 2014-10-30, 15:28 | |
| Még csak kicsi, underground koncerteken voltam, de idén megyek a Cannibal corpse-ra... Úgyhogy azt mondom, hogy jelenleg a tavalyi Christian epidemic, de nemsokára úgyis változni fog!  | |
|
 | |

Státusz : We, the people, are horrible - LOOK AT THIS HELL! LOOK WHAT YOU'VE DONE!
 | |
 | |

| Tárgy: Re: Életed legjobb koncertélménye 2014-10-30, 15:35 | |
| | |
|
 | |

| Tárgy: Re: Életed legjobb koncertélménye 2014-10-30, 15:53 | |
| | |
|
 | |

| Tárgy: Re: Életed legjobb koncertélménye 2014-10-30, 16:47 | |
| | |
|
 | |
LPMaskMan törzsvendég

| Tárgy: Re: Életed legjobb koncertélménye 2014-11-15, 19:12 | |
| Azt kell mondjam, hogy a tegnapi bécsi Linkin Park koncert volt az eddigi legeslegjobb, az előbb felsoroltak után. Színpadhoz közeli ülőhelyen voltam, ahol igazából haverokkal álltunk meg állatkodtunk. | |
|
 | |

| Tárgy: Re: Életed legjobb koncertélménye 2014-11-24, 20:33 | |
| 20-a óta: Aeon, Revocation, Cannibal | |
|
 | |
Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: Életed legjobb koncertélménye  | |
| |
|
 | |
| Életed legjobb koncertélménye | |
|