| Duma | |
|
+5Farizeus Darkness Exploited0724 Vermillion sayra 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Farizeus visszatérő vendég
Státusz : Élj másokkal, halj meg egyedül
| Tárgy: Re: Duma 2015-01-30, 17:29 | |
| Köszönöm^^ így is jobb lett mint számítottam.... Az albumról meg... nem rossz, sőt... megint ezer éve nem hallgattam black metált, ez így délutánra elég jólesett | |
|
| |
Darkness everything you'll never be
Státusz : We, the people, are horrible - LOOK AT THIS HELL! LOOK WHAT YOU'VE DONE!
| |
| |
Bonded by Blood zenemániás
Státusz : Life sucks and then you die!
| Tárgy: Re: Duma 2015-02-20, 14:58 | |
| Mely albumokat várjátok/vártátok leginkább az idei évben? Azén listám: Chronicles of perversion, Apex predator-easy meat, Frontschwein, Meconium Pestilent Abomination, Tormenting the innocent, Gore Metal: A necrospective 1998-2015 | |
|
| |
Státusz : We, the people, are horrible - LOOK AT THIS HELL! LOOK WHAT YOU'VE DONE!
| Tárgy: Re: Duma 2015-02-20, 17:01 | |
| Ha idén kijön akkor a Dark Funeral (kislemez pár nap múlva megjelenik), a Scar The Martyr lemeze, meg persze a Cattle Decapé...a többi, ami benne van a topban már ki is jött
A hozzászólást Darkness összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-15, 11:22-kor. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma 2015-02-20, 17:30 | |
| Elvileg idén új Thy Catafalque anyag, arra nagyon kíváncsi vagyok, mostanában jött ki az Ensiferum album is, amennyit hallottam belőle, elég jó lett, ha lesz Dark Funeral is, akkor mindenképp meghallgatom, a Niburta lemez nagyon jóra sikeredett, ahogy vártam, azt hiszem, márcsak egy Dalriada album kéne a boldogságomhoz | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma 2015-03-02, 17:40 | |
| Valakinek ismerős esetleg? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma 2015-03-06, 23:50 | |
| Idén vágnak bele az új Morbid Angel albumba... Ki mit vár? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma 2015-03-23, 22:06 | |
| Nem szeretitek a Morbid Angelt, oké... xD Esetleg az új Happy Days lemez híre fölizgatott még valakit? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma 2015-03-25, 09:17 | |
| Nem is tudom... bele fogok hallgatni, pedig már úgy terveztem, egy időre végeztem a zenéjükkel.... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma 2015-03-26, 07:56 | |
| - Bonded by Blood írta:
- Nem szeretitek a Morbid Angelt, oké... xD
Esetleg az új Happy Days lemez híre fölizgatott még valakit? Szeretjük, ne félj Csak konkrétan nem tudnám megfogalmazni mit várok, egyébként ez miért nem a Morbid Angel topicban megy? Viszont én a DSBM-et nem | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma 2015-03-27, 14:59 | |
| | |
|
| |
| |
| |
MetAdri törzsvendég
| Tárgy: Re: Duma 2015-05-01, 19:28 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Duma 2015-05-04, 07:30 | |
| Most mondjam azt, hogy meglepődtem? Gratulálok, ügyes vagy, tudtam, hogy sikerülni fog! | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Duma 2015-06-15, 11:14 | |
| Zenekaros topkinyitás szabályai frissültek. Változott: - diszkográfia nem szükséges - logó középre beillesztése szükséges ( pll) (ha a zenekar neve nincs a logón, akkor egy olyat is illesszetek be, pl), a háttér lehetőleg fekete legyen. Hamarosan az kijavítom ezt a régi topikoknál. Névváltoztatás esetén ne szedjétek szét a zenekart két topikba, a jelenlegi nevét használjátok címnek, az aktív években említsétek meg, hogy mi volt a régi neve, illetve az összes használt logót illesszétek be ( pl). Illetve Egyéb - Zene - általában-ba lehet nyitogatni további subgenrés topikokat (pl.: Brutal Death Metal, Deathcore). | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma 2015-10-17, 17:39 | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma 2016-05-01, 21:23 | |
| Hát jól kihaltunk. Pedig az idei év is olyan, hogy a nyakmerevítő igencsak szükségeltetik (én most is egész országomat adnám egyértxD) | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Duma | |
| |
|
| |
| Duma | |
|